keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Pekoilua ja paimennusta

Tämä koirakko on lähinnä vaan lomaillut, löhöillyt, leikkinyt ja riehunut sitten viime päivityksen. Varmaan oon onnistunu viettää liikaakin aikaa vaan Nekun kans, kun viitteitä alkaa olla eroahdistukseen.. Jokatapauksessa leikissä ollaan huimasti edistytty - oon onnistunu herättää innon leikkiä myös mun kanssa ja jo muutaman kerran Nekku on tullu tarjoamaan lelua!! Yritän tässä pikku hiljaa pohjustaa mahdollista tulevaa rullailmaisuakin, tosin pitäis kokeilla vielä saisko Nekkua haukkumaan.

Eilen illalla oltiinkin kolmansissa pekotreeneissä ja otettiin taas askel eteenpäin. Otettiin kolme peräänlähtöä niin, että pitelin Nekkua. Huh mikä tykki ampaski maalimiehen luo!! Maalimies ei vielä kuitenkaan mennyt piiloon. Vähän tuo tuppas vilkuilemaan mua takas tullessa, mut ei jättäny maalimiestä, kiitos nakkien. Lopussa otettiin vähän käsittelyäkin - yks treeniläisistä katto Nekun hampaat ja otti syliin ja muutenkin hiplaili. Nyt tajusin, että sitä pitää ottaa paaaaaljon enemmän..

Tiistaina 12. päivä käytiin myös pekotreeneissä, jolloin otettiin siis peräänlähtöjä niin, että en pidelly ollenkaan vaan ihanat treenikaverit juoksutti lapsosta :D Hyvin pysyi silloin mukana, eikä ois voinu vähempää välittää mun läsnäolosta.. :D

Ei meiän elämä kuitenkaa pelkkää pekoilua ole ollu, käytiin nimittäin lauantaina paimentelemassa Elimäellä, Suurahon paimennuksessa, kouluttajana Nilla Salonen. Nekku oli todella kiinnostunu lampaista, mut olis lähinnä vaan halunnu leikkiä niitten kanssa :D Joten mielenkiintoa kuumuudenkaan takia ei riittäny kauaa, kun ei sitten päässyt leikkimään. Syttynyt ei siis ollenkaan, joten ootellaan parisen kuukautta ja kokeillaan uudestaan! :)

Sunnuntai-iltana Nekku paino jo 16kg ja oli 47cm korkee! Tällaset on siis viien kuukauden aikaset mitat :) Tänään onkin 5kk synttärit, paljon onnea myös Hildalle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti